Como Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm

€ 529,00
-25%

€ 399,00

Niet op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts

Mini, heel mooi!

Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de badkamer en de wc ruimte.

Hoe creëer ik harmonie binnen de toilet ruimte, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como product bij elkaar, dus combineren is zeker een probleem.

Personalisatie in toilet wastafels Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit en minimalistisch design fontein toilet in wc ruimte met Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts is in leven geblazen om de badkamer experience te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.

Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan planchet kunt u uw toilet een speciale look and feel geven. Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen wasbak voor uw fontein toilet.

Black'N Roses fontein toilet DVFSMZ040R wasbak is geproduceerd met 1.klas marmer 40x22cm met afvoer en kraangat. Black’N Roses fontein mini toilet wastafel zwart 40 x 22 x 14 cm rechts bestaat uit een massive houten planchet met handdoekhouder.

voor meer informatie : https://www.sanitear.nl/blackn-roses-fontein-toilet-dvfsmz040r.html