Como fontein toilet Rosso DVFRLG040R

€ 539,00
-26%

€ 399,00

Niet op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Como Fontein toilet Rosso DVFRLG040R rechthoekige marmer wasbak 40x20x14cm staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de fontein toilet en de wc ruimte.

Hoe creëer ik harmonie binnen de toilet ruimte, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como product bij elkaar, dus combineren is zeker een probleem.

Personalisatie in toilet wastafels met Fontein toilet Rosso DVFRLG040R rechthoekige marmer wasbak 40x20x14cm

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit en minimalistisch design in wc ruimte met Fontein toilet Rosso DVFRLG040R rechthoekige marmer wasbak 40x20x14cm

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

meer informatie : https://www.sanitear.nl/wastafels/fontein-toilet/