Como fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm

Como fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm

€ 529,00

Niet op voorraad

Beschrijving

Fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm


Mini, heel mooi!

Como fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm cm staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de fontein toilet en binnen de wc ruimte.

Hoe creëer ik harmonie binnen de toilet ruimte, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como product bij elkaar, dus combineren is zeker geen probleem.

Personalisatie in toilet waskom met fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit en minimalistisch design in de wc ruimte met fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Como fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm is in leven geblazen om de badkamer ervaring te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan planchet kunt u uw toilet een speciale “look and feel” geven. Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit mat witsolid surface wasbakken voor uw fontein toilet.

Fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm een heeft waskom klein 20 cm. Massief hout blad handdoek houder in eiken kleur.40 x 22 cm onder kraangat, zowel links, rechts of muur te installeren.
Fonteinset Tundra DVFSZLG028 met planchet 40x22cm bestaat uit :

  • 1.klas marmer (natuursteen) waskom 20 x 10 cm met afvoergaat
  • 30 mm dikte massieve houten materiaal
  • Afmeting planchet : 40x22x10 cm
  • Massief hout planchet zonder kraangat, zowel muur of links als rechts te installeren
  • Bevestiging materiaal. Incl. click waste en sifon in mat zwart. Excl. fonteinkraan
  • De foto’s op deze product zijn niet bewerkt!