Como Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee

(100 g = € 117,35)

€ 399,00

Niet op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Como Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee


Mini, heel mooi!

Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de fontein toilet en de wc ruimte.

Hoe creëer ik harmonie binnen de toilet ruimte, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como product bij elkaar, dus combineren is zeker een probleem.

Personalisatie in toilet waskom 20cm doorsnee met fontein toilet Como Black'N Roses serie

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit en minimalistisch design Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee in wc ruimte

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee is in leven geblazen om de design badkamer en toilet ervaring te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt fontein toilet Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.

Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan Como en planchet kunt u uw toilet een speciale look and feel geven. Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen Como Black’N Roses toilet waskom 20 cm voor uw fontein toilet.

Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee mat zwart. Massive houten plank met handdoekenrek rond vorm 40 x 22 x 18 cm in mat zwart. De fontein toilet Como Black'N Roses met handdoekhouder planchet met afvoergat maar zonder kraangat, zowel links, rechts of muur te installeren.

Fontein toilet Como zijn verkrijgbaar in de kleuren met serie

Fontein toilet Como Tundra in mat grijs

Fontein toilet Como Emperio in mat licht beige

Fontein toilet Como Lecce in wit mat

Fontein toilet Como Rosso in mat beige

meer informatie : https://www.sanitear.nl/mini-fontein-toilet-zwart-82558999.html