14 dagen bedenktijd
Klantgericht
Gratis verzending (NL, BE ) vanaf €150
Direct uit voorraad leverbaar

Fontein toilet I Fonteinset I Mini I heel mooie !


Fontein toilet kopen  bij fonteintoilet.nl

Bij Fonteintoilet.nl vindt u mooie en hoog kwaliteit assortiment aan fontein toilet. Een toilet fontein is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet u denken aan een wasbak of waskom, planchet, fonteinkraan, sifon afvoerplug en bevestigingsmaterialen. Zo bieden wij aan:

Door bij fonteintoilet.nl de design fontein toilet te kopen maak je jouw badkamer en toiletruimte modern en stijlvol. De fonteinen van fonteintoilet.nl bieden naast een sfeervolle toevoeging aan het interieur ook veel nuttigheid, waardoor je gemakkelijk functie met stijl combineert! Je kunt in het brede assortiment keuzes maken uit verschillende maten of bijvoorbeeld kiezen voor een mini fontein toilet natuursteen of waskom toilet op plank. Er is keuze genoeg met het bekende merk zoals  Emperador, Mood 60 of Lecce serie van COMO. Maak tot slot jouw fonteinset toilet met een passende fonteinkraan, sifon en afvoerplug in zwart, goud, messing ( koper )  kleuren. Ook hebben wij bijvoorbeeld houten varianten. Bekijk hier onze design fonteinen.

Fontein toilet: Bij ons vindt u een ruim assortiment aan wc fontein. In deze categorie heeft u dus een ruime keuze aan fonteinset of mini fontein toilet hout in verschillende varianten. Voorbeeld: in matte goud of matte zwart.

Toilet fontein met waskom: Wilt u geen normale wastafel? Wilt u apart en fraai design toilet fontein? Bij Fonteintoilet.nl vindt u ook toilet fonteinen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer of toilet ruimte. Bij deze sets zit ook een passende kraan in mat zwart bij . Zo maakt u uw badkamer en toilet helemaal af.

Persoonlijk hygiëne met een fontein toilet

Er zijn zo'n 199 miljoen redenen om je handen te wassen met een toilet wasbak na een wc bezoek, want dat is het aantal aanwezige bacteriën op je handen. Als je vervolgens geen handen wast, maar daarna wel je mond, neus of ogen aanraakt, dan hebben bacteriën de mogelijkheid om via de slijmvliezen het lichaam binnen te komen.

Slechte bacteriën en andere ziektekiemen kunnen een infectie veroorzaken zoals verkoudheid en griep. Door corona is handen wassen met een fonteintje nóg belangrijker geworden om besmettingen te voorkomen.

 • Bacteriën hebben de mogelijkheid om 48 uur te overleven op een oppervlak.
 • 80% van de besmettingen tussen mensen ontstaat via de handen na het toilet gebruik.
 • 47% van de ziektes zijn te voorkomen indien de handen goed gewassen worden.
 • Een toiletbril bevat gemiddeld 8.000 organismen per cm2.
 • Een toilet reservoir drukplaat bevat gemiddeld 8.000 organismen per cm2.
 • Slechts 30% wast de handen met zeep na een toiletbezoek.
 • Een 'besmette' hand kan dit overbrengen naar 5 nieuwe objecten of 14 andere mensen.

Het is daarom verstandig om regelmatig de handen te wassen. Jaarlijks ontstaat er een griepepidemie en met betrekking tot het coronavirus is het wassen van de handen met zeep cruciaal om besmettingen te voorkomen. Daarnaast speel voorlichting rondom het wassen van de handen op onder andere scholen en zorginstellingen een grote rol.

Keuze van de fonteinset die past bij de grootte en inrichting van uw toilet.

Maak een keuze uit onze volledige selectie van toiletmeubel voor wastafels in de toilet van royaal bemeten eenheden die ideaal zijn voor compacte ontwerpen die netjes passen in een toilet ruimte.

Deze fonteinset zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder natuurlijk eikenhout, natuursteen, concrete afgewerkt in zwart of wit. Dus of je nu op zoek bent naar een moderne look, je vindt altijd een fontein toilet bij fonteintoilet.nl. Voor extra gemak kunt u kiezen voor modellen met geïntegreerde handdoekbeugels. Deze functie is zowel ruimtebesparend als stijlvol.

De meegeleverde wasbakken verkrijgbaar in verschillende materialen van klassieke witte wasbakken tot modellen van mat, helder of zwart . Kies een vorm die ook perfect bij je badkamer past. Misschien hou je van een luxe uitstraling rechthoekige wastafel, of misschien heb je liever een Como Mood fonteinset?

Al onze fonteinset voor zwevende spoelbakken kunnen stevig aan de muur worden bevestigd, terwijl onze toiletmeubels op de vloer staan ​​en aan de muur worden bevestigd. Beide bieden de hoogste niveaus van stabiliteit.

Moderniteit in wc ruimte met een fontein toilet

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot  een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Como is in leven geblazen om de toilet experience te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.

Fontein toilet natuursteen-marmer

Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan planchet kunt u uw toilet een speciale look and feel geven. Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit mat wit Solid Surface wasbakken voor uw fontein toilet.

Waarom kiezen voor een mini fontein toilet Como

Altijd bijblijven met de nieuwste trends en design ? Volledig massieve hout  geeft jouw badkamer een toilet ruimte perfecte harmonie. Natuurlijk zijn al onze modellen ook beschikbaar in andere kleuren en vormen. Bijvoorbeeld rechthoekig toilet fontein met handdoekhouder, fontein toilet rond met solid surface of natuursteen mini waskom in zwart of wit.

Personalisatie in toilet wastafels of waskom (en) met fonteintoilet.nl

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Een plank voor de wastafel in een toilet is voor veel mensen ideaal. Ze besparen veel ruimte, omdat ze geen sokkel of wastafel hebben die extra ruimte innemen. Dus als je een kleiner toilet wilt inrichten, kan dit perfect zijn.

Door dingen van de vloer te halen, komt er vloerruimte vrij en ziet de kamer er ruimer uit. houten planken, toilet en mini waskom helpen de illusie van een groter toilet te creëren. Deze verkleinde minimalistische zwevende spoelbak is perfect voor moderne toiletten met beperkte ruimte.

Welke esthetiek past een mini fontein toilet voor uw toilet?

De Como fontein toilet zwart is perfect voor een modern, eigentijds en minimalistisch huishouden. Het eenvoudige en elegante ontwerp leent zich voor minimalisme omdat het geen vreemde onderdelen gebruikt en een extreem strak silhouet heeft. Het past ook bij moderne en eigentijdse toiletten, omdat het zwevende karakter een gevoel van futurisme en vooruitgang oproept.

Maar hoe verhoudt een zwevende toiletplank zich tot zijn zusterproduct, de wandplank?

Het belangrijkste verschil is duidelijk te zien, de zwevende toiletgootsteenplank lijkt te zweven, terwijl de wandplank zichtbare beugels heeft zodat je kunt zien dat hij aan de muur is gemonteerd.

Functioneel betekent dit dat er meer ruimte is onder de zwevende toiletgootsteen voor gemakkelijke toegang. Ze zijn zowel veilig als stevig, dus je hoeft je hoe dan ook geen zorgen te maken over het installeren van je wastafel.

De belangrijkste overweging die u moet maken, is een esthetische. Stel jezelf de vraag: wil je de haakjes zien of niet? Als je eenmaal je antwoord hebt, weet je welke plank voor jou geschikt is.

Fontein toilet met hout plank en natte ruimte?

De meest voorkomende zorg die mensen hebben met een solide houten ijdelheid is dat het hout door water wordt beschadigd. Met de juiste afwerking is massief hout echter een duurzamer en duurzamer materiaal dan de alternatieven. fontein toilet; zijn meestal gemaakt van materialen zoals keramiek, solid surface, natuursteen of twee pack gecoate hout fineer. Het mooie van deze materialen is dat de buitenste laag van plastic is en dus volledig ondoordringbaar is voor water. Zodra deze oppervlakken echter zijn bekrast, is de barrière verdwenen en zal water het oppervlak snel vernietigen. Deze schade kan watervlekken zijn, het optillen van de afwerking of zelfs het begin van het hout. Met de natuurlijke olie- en was afwerking gebruiken de waterbestendige oliën worden opgenomen in het hout waardoor de vochtbescherming dieper is dan alleen het oppervlak uw fontein toilet.

Natuursteen mini wastafels of waskom met houten plank

Natuursteen op ieder moment van de toiletruimte. In de kunst, decoratie en bouwsectoren wordt het meest gebruik gemaakt van natuursteen. In de bouwsector wordt het meeste uit natuursteen gehaald; het gebruik van de natuursteen ook in de toiletruimtes. Behalve de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling dat natuursteen biedt aan de ruimte waar het zich bevindt, is het belangrijkste aspect dat het hoog in duurzaamheid is. Tegenwoordig neemt het gebruik van natuursteen in de design toilet alleen maar toe. Het gebruik van massief houten plank in combinatie met een natuursteen waskom zal uw toiletruimte een adembenemende stijl bieden bijvoorbeeld: Como fontein toilet zwart

Kies jij voor een fontein toilet Como

Fonteinset  toilet Como,  zwart, natuursteen waskom toilet, hout plank, goud mengkraan Mood 60, sifon,

Hoe een fontein toilet plaatsen

Waskom toilet op houten plank monteren

 • Installeer eerst de verborgen haakjes. U moet deze aan uw muurstijlen vastschroeven en er vervolgens een binnenmuur omheen bouwen. Als je momenteel geen toegang hebt tot je muurstijlen, gebruik dan een stijlzoeker en knip vervolgens een deel van de muur uit zodat je er toegang toe hebt.
 • Zorg ervoor dat je relevante decoratie aan je muur toevoegt terwijl je hem opnieuw opbouwt, zoals tegels, omdat het in een later stadium moeilijker kan zijn om dit te doen.
 • Bevestig plank aan beugels
 • Nu, afhankelijk van uw zwevende toiletplank, moet u deze ofwel met lijm op de beugel plaatsen, of op de beugel schuiven, omdat er gaten ter grootte van een beugel in de achterkant zitten.
 • Zodra de plank is geplaatst, gebruikt u een waterpas om te controleren of deze waterpas is, zo niet, verplaats de plank totdat deze waterpas is.
 • Verzegel randen met silicium
 • Gebruik nu siliconen om de randen tussen de plank en de muur af te dichten, zodat er geen vocht of water tussen kan komen dat uit de gootsteen kan spatten en vocht of schimmel kan veroorzaken.

Installeer het afvoer en de click waste

 • Bevestig nu je gewenste wastafelafvoer door deze in het afvoergat te plaatsen en installeer je sifon. Als je een sifon hebt, bevestig deze dan aan de afvoerpijp en gebruik vervolgens de verstelbare connector om de jaan te sluiten op de afvoeropening.

Installeer de fonteinkraan

 • De kraan is aan de beurt. Bevestig de slangen aan de uiteinden van de kraan en schuif ze door het gat. Je kunt de kraan dan in elkaar klemmen zodat hij goed op zijn plek blijft zitten. Als je dat hebt gedaan, sluit je de kraanslangen aan op de watertoevoerleidingen.

Afdichting Met Silicium

 • Zodra dit is gebeurd, gebruikt u siliconen om de rand van het bassin en de kraan af te dichten, om ervoor te zorgen dat ze niet lekken. Test het op lekken door wat water te laten lopen en siliconen te gebruiken om de plekken waar u lekken ontdekt te versterken.
 • Daarmee heb je je aanrechtblad op een zwevende toiletplank geïnstalleerd.

Hoe een zwevende toiletplank schoon te maken en te onderhouden

 • Er zijn drie stappen om uw zwevende toiletgootsteen te reinigen.
 • Allereerst moet u het afstoffen met een microvezeldoek om ervoor te zorgen dat er geen opeenhoping of vuil op zit. Vervolgens moet u het afnemen met antibacteriële doekjes om ervoor te zorgen dat het hygiënisch en zo schoon mogelijk is. Ten slotte wil je poetsmiddel en een andere doek gebruiken om het hout op te poetsen en het te laten glanzen als gloednieuw. Als je deze dingen regelmatig doet, heb je een hygiënische en prachtige zwevende wastafelplank.

Concluderen

De fontein toilet hout van de toiletgootsteen is iets prachtigs dat eruitziet alsof het uit het interieur van het huis van een scifi-held kan worden gerukt. Dit moderne fonteinkraan is ideaal voor iedereen die zijn toilet als opbergruimte, decoratie en wastafel op een stijlvolle manier wil verfraaien. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen perfect bij een minimalistische esthetiek.

Bij Fonteintoilet.nl vindt u mooie en hoog kwaliteit assortiment aan fontein toilet. Een toilet fontein is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet u denken aan een wasbak of waskom toilet, plank, fonteinkraan, sifon, afvoerplug en bevestigingsmaterialen

 

Lees meer
Lees minder

Filters

Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €339,00
Fonteinset Lecce, marmer-natuursteen toilet waskom Tundra met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inbouw
Sale

Como Fonteinset toilet Tundra

€1.089,00 €799,00
Natuursteen fonteinset Tundra mood 60 met eiken hout plank . Incl. gunmetal kleur sifon, afvoerplu
Sale

Como Fonteinset toilet Bliksem

€1.089,00 €799,00
Fonteinset toilet Bliksem, mini waskom met eiken hout plank . Incl. gunmetal kleur sifon, afvoerpl
Sale

Como Fonteinset toilet Tundra

€959,00 €649,00
Natuursteen fonteinset Tundra mood 60 met eiken hout plank . Incl. mat zwart sifon, afvoerplug en M
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €339,00
Fonteinset Lecce, eiken hout plank 40x22x2.7cm met handdoekhouder. Incl. marmer-natuursteen waskom
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €299,00
Fonteinset Lecce, concrete groen-mint toilet waskom met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inbouw font
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €339,00
Fonteinset Lecce, marmer-natuursteen toilet waskom Emperador met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inb
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €299,00
Fonteinset Lecce, concrete toilet waskom antraciet met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inbouw fontei
Sale

Como Fonteinset toilet Bliksem

€959,00 €649,00
Natuursteen fonteinset Tundra mood 60 met eiken hout plank . Incl. mat zwart sifon, afvoerplug en M
Sale

Como Fonteinset Mood 60

€1.089,00 €799,00
Natuursteen fonteinset Mood 60, emperador waskom met eiken hout plank . Incl. gunmetal kleur sifon,
Sale

Como Fonteinset toilet Tundra

€959,00 €699,00
Natuursteen fonteinset Tundra mood 60 met eiken hout plank . Incl. messing goud, afvoerplug en Mood
Sale

Como Fonteinset Lecce

€959,00 €699,00
Fonteinset toilet Lecce, concrete waskom met eiken hout plank . Incl. rose goud kleur sifon, afvoer
Sale

Como Fonteinset Mood 60

€869,00 €649,00
Fonteinset natuursteen Mood 60 emperador met eiken hout plank . Incl. mat zwart sifon, afvoerplug en
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €299,00
Fonteinset Lecce, concrete toilet waskom met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inbouw fonteinkraan.
Sale

Como Fonteinset Lecce

€499,00 €379,00
Fonteinset Lecce, marmer-natuursteen toilet waskom zwart met plank. Excl. sifon, afvoerplug, inbouw
Sale

Como fonteinset toilet Bliksem

€959,00 €699,00
Natuursteen fonteinset Bliksem mood 60 met eiken hout plank . Incl. messing goud, afvoerplug en Moo
Sale

Como Fonteinset Mood 60

€959,00 €699,00
Natuursteen fonteinset Mood 60, emperador waskom met eiken hout plank . Incl. rose goud kleur sifon
Voor een volmaakte badkamer is een afvoerplug noodzakelijk. Uw afvoer wordt zo beschermd tegen vuil
Fonteinset toilet Mood 60 antraciet. Concrete waskom met eiken hout plank 42 x 24 x 12cm met handdoe
Niet op voorraad

Como fonteinset Tundra DVFSZLG028

€529,00 €399,00
Fonteinset Tundra DVFSZLG028 met waskom klein 20 cm. Massief hout blad handdoek houder in mat zwar
Sale

Como Mini fontein toilet zwart

€489,00 €359,00
Mini fontein toilet zwart Black'N Roses met waskom 20 cm doorsnee. 40x22x18cm onderkast hout met han
Sale

Como Click waste mat zwart 

€39,00 €26,00
Voor een volmaakte badkamer is een afvoerplug noodzakelijk. Uw afvoer wordt zo beschermd tegen vuil
Deze website maakt gebruik van cookies We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociaal media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.